Wilda Siberica Whitening kondicionierius balto kailio šunims ir katėms, 400 ml

Prekės kodas: WILD004
8,79 € 10,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Likutis parduotuvėje

Dėl tikslaus prekės likučio - susisiekite telefonu

Parduotuvė
Savanorių pr. 43, Vilnius +370 651 89543
I-V: 10:00 - 19:00, VI: 10:00 - 15:00, VII: -
Yra
Aprašymas

Wilda Siberica Whitening kondicionierius šunims ir katėms. Whitening Pet kondicionierius yra specialiai sukurtas pamaitinti sniego baltumo kailį, kad jis išlaikytų savo spindesį. Jame yra botaninių rūgščių ir vitamino C, gauto iš debesylų, kurie padeda sumažinti melanino gamybą. Tai suteikia baltam kailiui atnaujintą spindesį ir gaivumą. Kailis yra optimaliai prižiūrimas ir lengviau iššukuojamas. 

Sudedamųjų dalių privalumai:

  • Poliarinė debesylė yra mėgstamiausias arktinės lapės skanėstas. Debesylė sunoksta rugsėjį. Šiuo metu arktinės lapės kailis pradeda keisti spalvą ir atėjus žiemai tampa visiškai baltas. Debesylėje esančios organinės rūgštys ir vitaminas C mažina melanino gamybą, todėl kailis tampa sniego baltumo, gaivus ir blizgus. Jis taip pat gali atlaikyti minus 50 laipsnių temperatūrą!
  • Kladonija - turtinga vandenyje tirpiomis augalinėmis medžiagomis. Jų sudėtyje yra kerpių rūgščių, fumarprotocetrarinė rūgštis, protocentrarinė rūgštis, cetrarinė rūgštis, kedeninė rūgštis, jos turi lengvą antibiotinį poveikį. Fermentų, mikroelementų, tokių, kaip jodas, vitaminai A, B1 ir B12. Turi aromatinių medžiagų, kurios stiprina kvėpavimo takų imunitetą.

Naudojimo instrukcija

Reikiamą kiekį kondicionieriaus įmasažuokite į drėgną, švarų kailį. Kruopščiai nuplaukite vandeniu. Geriausiems rezultatams pasiekti rekomenduojama šį kondicionierių naudoti kartu su Whitening šampūnu.

Sudedamosios dalys

Aqua, Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract*, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Rubus Chamaemorus Fruit Extract (Сloudberry extract), Vaccinium Vulcanorum Fruit ExtractWH* (Blueberry extract), Schisandra Chinensis Fruit Water*, Flavocetraria Nivalis Water* (Snow Cladonia hydrolate), Vaccinium Myrtillus Fruit ExtractWH*, Nuphar Luteum Root Extract*, Mentha Piperita Oil*, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Lauryl Glucoside, Xanthan Gum, Tocopherol, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glycerin, Parfum, CI 77007, Silica.

Savybės

Kiekis: 400 ml

Papildoma informacija
Prekės ženklasWilda Siberica
KodasWILD004

Charakteristikos

Kosmetikos paskirtisBaltam kailiui

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje