Wilda Siberica Detangling kondicionierius palengvinantis šukavimą, 400 ml

Prekės kodas: WILD006
8,79 € 10,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Likutis parduotuvėje

Dėl tikslaus prekės likučio - susisiekite telefonu

Parduotuvė
Savanorių pr. 43, Vilnius +370 651 89543
I-V: 10:00 - 19:00, VI: 10:00 - 15:00, VII: -
Yra
Aprašymas

Wilda Siberica Detangling kondicionierius šunims ir katėms. Detangling Pet kondicionierius puikiai tinka ilgakailiams šunims ir katėms. Užtikrina lengvą ir rūpestingą kailio iššukavimą. Sudėtyje yra Wild Amur Velvet medžio ekstraktų ir vitaminų turtingo ženšenio, todėl kailis yra lengvai iššukuojamas, jam suteikiama drėgmės, elastingumo bei minkštumo.

Sudedamųjų dalių privalumai:

  • Amūrinis kamštenis - turtingas vitaminais, eteriniais aliejais ir polisacharidais.
  • Ženšenis yra pripildytas А, В, C vitaminais ir organinėmis rūgštimis, kurios drėkina kailį, kad jis būtų lengvas ir purus.
  • Ženšenio ekstraktas – greitina medžiagų apykaitą, todėl gerina odos būklę. Skatina ląstelių atsinaujinimą.

Naudojimo instrukcija

Reikiamą kiekį kondicionieriaus įmasažuokite į drėgną, švarų kailį. Kruopščiai nuplaukite vandeniu. Geriausiems rezultatams pasiekti rekomenduojama šį kondicionierių naudoti kartu su Detangling šampūnu.

Sudedamosios dalys

Aqua, Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract*, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrolyzed Wheat Protein, Eleutherococcus Senticosus ExtractWH* (Ginseng extract), Rhodiola Rosea Root Water*, Phellodendron Amurense Bark ExtractWH* (Amur Velvet extract), Rhodiola Rosea Root Extract*, Jasminum Officinale Flower Extract*, Achillea Asiatica Flower/Leaf/Stem ExtractWH*, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Lauryl Glucoside, Xanthan Gum, Tocopherol, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glycerin, Parfum, CI 77492.

Savybės

Kiekis: 400 ml

Papildoma informacija
Prekės ženklasWilda Siberica
KodasWILD006

Charakteristikos

Kosmetikos paskirtisIlgam kailiui
Lengvina šukavimą

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje