Wilda Siberica Whitening šampūnas balto kailio šunims ir katėms, 400 ml

Prekės kodas: WILD003
8,79 € 10,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Likutis parduotuvėje

Dėl tikslaus prekės likučio - susisiekite telefonu

Parduotuvė
Savanorių pr. 43, Vilnius +370 651 89543
I-V: 10:00 - 19:00, VI: 10:00 - 15:00, VII: -
Yra
Aprašymas

Wilda Siberica Whitening šampūnas šunims ir katėms. Whitening Pet šampūnas yra specialiai sukurtas pamaitinti sniego baltumo kailį, kad jis išlaikytų savo spindesį. Jame yra botaninių rūgščių ir vitamino C, gauto iš debesylų, kurie padeda sumažinti melanino gamybą ir išlaikyti baltą, gaivią ir spindinčią išvaizdą.

Sudedamųjų dalių privalumai:

  • Poliarinė debesylė yra mėgstamiausias arktinės lapės skanėstas. Debesylė sunoksta rugsėjį. Šiuo metu arktinės lapės kailis pradeda keisti spalvą ir atėjus žiemai tampa visiškai baltas. Debesylėje esančios organinės rūgštys ir vitaminas C mažina melanino gamybą, todėl kailis tampa sniego baltumo, gaivus ir blizgus. Jis taip pat gali atlaikyti minus 50 laipsnių temperatūrą!
  • Kladonija - turtinga vandenyje tirpiomis augalinėmis medžiagomis. Jų sudėtyje yra kerpių rūgščių, fumarprotocetrarinė rūgštis, protocentrarinė rūgštis, cetrarinė rūgštis, kedeninė rūgštis, jos turi lengvą antibiotinį poveikį. Fermentų, mikroelementų, tokių, kaip jodas, vitaminai A, B1 ir B12. Turi aromatinių medžiagų, kurios stiprina kvėpavimo takų imunitetą.
  • Kedrų aliejus - antiseptikas, priešgrybelinis, atkuriamasis ir baktericidinis poveikis.
  • Sudėtyje esantys vitaminai, mikroelementai ir maistingosios medžiagos turi teigiamą poveikį augintinių kailiui ir odai. 

Naudojimo instrukcija

Gausiai sudrėkinkite augintinio kailį šiltu vandeniu. Šampūną gerai įmasažuokite į kailį. Kruopščiai nuplaukite vandeniu. Jei reikia, pakartokite. Geriausiems rezultatams pasiekti, rekomenduojama kartu naudoti tos pačios linijos Whitening kondicionierių.

Sudedamosios dalys

Aqua, Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Helianthus Annuus Seed Oil, Rubus Chamaemorus Fruit Extract (Cloudberry extract), Potassium Oleate, Pinus Sibirica Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Glycerin, Potassium Hydroxide, Schisandra Chinensis Fruit Water, Flavocetraria Nivalis Extract (Snow Cladonia extract), Saponaria Officinalis Root Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Nuphar Luteum Root Extract, Glyceryl Oleate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum.

Savybės

Kiekis: 400 ml

Papildoma informacija
Prekės ženklasWilda Siberica
KodasWILD003

Charakteristikos

Kosmetikos paskirtisBaltam kailiui

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje