Wilda Siberica Hydro-boost drėkinantis šampūnas šunims ir katėms, 400 ml

Prekės kodas: WILD013
8,79 € 10,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Likutis parduotuvėje

Dėl tikslaus prekės likučio - susisiekite telefonu

Parduotuvė
Savanorių pr. 43, Vilnius +370 651 89543
I-V: 10:00 - 19:00, VI: 10:00 - 15:00, VII: -
Yra
Aprašymas

Wilda Siberica Hydro-boost šampūnas šunims ir katėms. Hydro-boost Pet šampūnas puikiai drėkina kačių ir šunų kailį. Sukurta iš rudųjų dumblių, kuriuose gausu prokolageno ir regeneruojančio aminorūgščių komplekso, kuris sugrąžina kailiui švelnumą ir šilkiškumą. Be to, ši dumblių rūšis yra kalcio, kalio ir jodo šaltinis, kuris maitina ir kondicionuoja kailį.

Naudojimo instrukcija

Gausiai sudrėkinkite augintinio kailį šiltu vandeniu. Šampūną gerai įmasažuokite į kailį. Kruopščiai nuplaukite vandeniu. Jei reikia, pakartokite. 

Sudedamosios dalys

Aqua, Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract*, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Laminaria Angustata Extract*, Potassium Oleate, Pinus Sibirica Seed OilWH*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Glycerin, Potassium Hydroxide, Vaccinium Vulcanorum Fruit ExtractWH* (Blueberry extract), Saponaria Officinalis Root Extract*, Betula Alba Leaf Extract*, Panax Ginseng Root Extract*, Carrageenan, Hydrolyzed Wheat Protein (plant collagen), Glyceryl Oleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum.

Savybės

Kiekis: 400 ml

Papildoma informacija
Prekės ženklasWilda Siberica
KodasWILD013

Charakteristikos

Kosmetikos paskirtisDrėkina ir maitina

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje